Ön offline van
Vissza

Támogató tevékenységeink az Auchan Korzó márkaértékének növelése érdekében

AK_tamogatas_Nhood_web banner.png
A Nhood CSR csapatának közreműködésével az Auchan Korzó az elmúlt év során is támogatta azokat a szervezeteket, amik olyan területek felkarolásáért küzdenek, melyek az általunk üzemeltetett bevásárlóközpontok célcsoportjait érintik. 

Ügyfelünk, a Ceetrus képviseletében CSR csapatunk lelkiismeretes és szakértő munkája révén évről évre olyan szervezetek tevékenységét támogatjuk, melyek nemcsak számunkra képviselnek értéket, de az általunk gondozott Auchan Korzó márka valamennyi célcsoportját lefedik, és a brand szerethetőségét, sikerét is növelik. Ezek a következők:

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

Az emlőrák a leggyakrabban előforduló daganattípus a nőknél. Évente mintegy 7000 pácienst diagnosztizálnak hazánkban mellrákkal. Nemcsak az általunk üzemeltetett Auchan Korzók női vásárlói, de a Nhood humánus, az emberek és a bolygó jólétét szem előtt tartó értékrendje miatt is lényegesnek tartjuk, hogy az általunk képviselt Auchan Korzó márka is támogassa a mellrák elleni küzdelmet.

Ezért az Auchan Korzó képviseletében évek óta nagyobb összegű pénzadománnyal segítjük a legismertebb hazai emlőrákkutatással, gyógyítással, önsegítő csoportok szervezésével foglalkozó Emlőrák Gyógyításért Alapítvány munkáját. A felajánlott összegből az alapítvány olyan eszközöket vásárol, melyek a daganatos betegek gyógyítási körülményeit javítják. 

A pénzadomány mellett nem először látogattunk el az alapítvány által működtetett, a daganatos betegek lelkigondozását segítő csoportba. Tavaly a tagoknak figyelemfelkeltő pólókat ajándékoztunk, idén decemberben pedig a „Fessünk egészséget” terápiás üvegfestésen vettünk részt, ahol az Auchan Korzó által adományozott, közösen feldíszített karácsonyfával tettük hangulatosabbá a foglalkozást. 

Emellett az Auchan Korzó online platformjain is felhívjuk a figyelmet az időben elvégzett szűrővizsgálatok fontosságára.

MentsManust Mozgalom

A több mint tíz éve működő MentsManust Egyesület az ország legnagyobb férfiakat célzó egészségvédő mozgalma. A nevükhöz fűződik a 2016 óta működő Prosztata Kommandó szűrőprogram, illetve a Movember mozgalom hazai meghonosítása is, amely minden év novemberében bajusznövesztéssel hívja fel a figyelmet a férfiak egészségügyi problémáira és azok megelőzésére. 

Az általunk üzemeltetett Auchan Korzó évek óta pénzadománnyal támogatja a szervezet munkáját, amelyből otthoni gyorstesztek beszerzésére van lehetőség. Emellett az egyesület által szervezett prosztatarák szűréseknek is helyszínt biztosítunk. 

A budaörsi Auchan Korzón novemberben megtartott ingyenes szűrést és tanácsadást figyelemfelkeltő online és offline eszközökkel kommunikáltuk, és a résztvevők számának növelése érdekében együttműködő partnert is bevontunk. A szűrővizsgálaton részt vett férfiak a SHARE NOW Magyarország autómegosztó jóvoltából 2000 Ft értékű vezetési kreditet kaptak ajándékba.   

A térítésmentesen igénybevehető szűrés a résztvevők csaknem 20%-ánál mutatott ki az egészségesnél magasabb PSA szintet, akiket a szervezet munkatársai további szakorvosi konzultációra küldtek a súlyosabb betegség kialakulásának megelőzésére. 

Együtt Könnyebb Női Egészségért Alapítvány

A családok és a családalapítás segítése érdekében szintén fontosnak tartjuk, hogy az általunk képviselt Auchan Korzó támogassa az endometriózis elleni küzdelmet. 

Az „Együtt Könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az egyetlen magyarországi hivatalosan bejegyzett közhasznú civil szervezet, mely az endometriózissal küzdő nők támogatására hoztak létre. A 2014 óta működő alapítvány orvosok, egészségügyi dolgozók, intézmények és alternatív terápiával foglalkozó szakértők bevonásával nyújt segítséget az endometriózissal küzdő hölgyek számára.

A decemberben felajánlott összegből az alapítvány olyan kórházi csomagokat állít össze, melyek az érintettek tájékoztatását és gyógyítási körülményeit segítik. Az egyenként 15.000 Forint értékű, de a kórházban kezelt betegek számára térítésmentesen igénybe vehető csomagok többek között egy endometriózis kisokost, műtét előtti betegtájékoztatót, kézfertőtlenítőt, vitaminokat és krémeket tartalmaznak.  

Az anyagi támogatás mellett az Auchan Korzó online platformjain is felhívjuk a figyelmet a betegségre. Hisszük, hogy mindannyiunk egészsége egyformán fontos, ezért a figyelemfelkeltő kommunikációval az a célunk, hogy az érintettek mielőbb megfelelő, szakértő orvosokhoz kerüljenek. 

Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet Gyermekszív Központja  

A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet nemcsak az ország, de Európa vezető szív- és érrendszeri betegségeket kezelő intézményei közé tartozik. 2007-ben indították el a gyermekkori szívtranszplantációs programot, amely azóta több mint félszáz sikeres szívátültetést hajtott végre. Emellett az intézet kiemelt szerepet vállal a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében. 

A kórház munkatársai által végzett életmentő és életminőségjavító tevékenység, valamint az általuk szervezett egészséges életmódot népszerűsítő prevenciós program cégünk számára is érték, ezért is szerepel a Gyermekszív Központ évek óta azon intézmények között, melyeket az Auchan Korzó márka képviseletében támogatunk. 
 


Az intézmény munkatársaival egyeztetve 2019-ben EKG készüléket, 2020-ban speciális kórházi kiságyat, 2021-ben inhalátort, idén pedig doppler készülékeket, vérnyomásmérőket és a fájdalommentes vérnyomásmérést biztosító gyermekmandzsettákat adományoztunk az Auchan Korzó által felajánlott összegből a kórházban ápolt kis betegek gyógyulásának támogatására.