Ön offline van
Vissza

Kecskeméten izgalmas, új városnegyed épül: elindult a Boróka Park 4. üteme!

Nhood_web_Boroka_szoveg nelkul2.png
Teljeskörű ingatlanpiaci megoldásokat kínáló vállalatunk a Nhood Services Hungary Kft., a bevásárlóközpontok üzemeltetése mellett vegyes funkciójú lakóparkfejlesztésekkel is foglalkozik. Ennek kiváló példája Kecskeméten a Boróka Park, melynek első üteme 2018-ban elnyerte az „Év lakóingatlan fejlesztése” díjat. A fejlesztés legújabb, negyedik ütemében a lakások már leköthetők, és rövidesen a kivitelezési munkálatok is elkezdődnek. 

Kecskemét leggyorsabban fejlődő városnegyedében, Homokbányán az Auchan Kereskedelmi Központ szomszédságában található mintegy 23 hektáros területen új, izgalmas városnegyed épül. A nagyrészt üres, illetve funkcióváltás alatt álló területek, a  nyugodt, zöldövezeti környék, ugyanakkor az üzletek és a bevásárlóközpont, illetve az M5 autópálya és a városközpontba vezető Izsáki út közelsége ideális helyszínt biztosítanak egy több ütemben megvalósuló, modern lakónegyed létrehozásához. 

A Boróka Park első két ütemében 122 korszerű, esztétikus megoldásokat alkalmazó lakás már elkészült, a harmadik ütem 63 lakásának többsége szintén elkelt. A legújabb, negyedik ütemben 72 változatos alapterületű lakás épül, ahol az egyedülállók, a fiatal párok, valamint a családosok is megtalálhatják a számukra ideális méretű és kialakítású otthont. 

Emellett a Boróka Park a befektetők számára is remek választás lehet, hiszen az itt épülő lakások még mindig nagyságrendekkel kedvezőbb áron vásárolhatóak meg, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező újépítésű, fővárosi ingatlanok. Az eddigi tapasztalatok alapján az is elmondható, hogy ezek a lakások néhány éven belül jelentős értéknövekményt érnek el, és jó adottságaiknak köszönhetően könnyen kiadhatóak. 


A most induló negyedik ütemben, melynek várható átadása 2025. első negyedév, egy földszint + 4 szintes, 26 lakásos és egy földszint + 3 szintes, 46 lakásos összekapcsolt, liftekkel ellátott épületegyüttes  kivitelezése kezdődik el. A legkisebb - elsősorban egyedülállókat vagy fiatal párokat célzó - garzonlakás mérete 30 m2, míg a legnagyobb 1+ 3 szobás, 81 m2-es lakásban egy négy tagú család is kényelmesen elfér. 

Fontos kiemelni, hogy mindegyik lakás élhető, jól berendezhető és kényelmes méretű erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, az épületek mellett pedig közös használatú parkosított tér, automata öntözőrendszerrel, gyermekjátszótérrel és pihenőpadokkal biztosítja a lakók kényelmét. 

Cégünk, a Nhood - az emberi tényezőt és a környezeti hatást is figyelembe vevő – vállalati filozófiájának megfelelően a minőségi és esztétikai szempontok mellett a fenntarthatósági elemekre is jelentős hangsúlyt fektet. A most kialakításra kerülő lakások ennek megfelelően energiahatékonyak, modern, környezettudatos központi fűtési rendszerrel rendelkeznek és fenntartásuk alacsony összegből megoldható. 

A projekt újdonsága, hogy ezúttal privát kertkapcsolatos lakások is épülnek. A kilenc földszinti lakás egyenként 45-67 m2 saját kertrésszel rendelkezik a családi házak előnyeire vágyó, kertészkedni szerető érdeklők számára. Emellett ebben az ütemben is lesznek zöld teraszos lakások, melyek az első emeleten kerülnek kialakításra, illetve igény szerint garázs, tároló, és kültéri zárt udvari parkolóhely is vásárolható. 

A városrész az önkormányzati fejlesztéseknek köszönhetően rendkívül dinamikusan fejlődik. A volt laktanya területeit folyamatosan rehabilitálják és jelentős zöldterületfejlesztések is folynak. A környéken az elmúlt években a „Zöld Város kialakítás Homokbányán” program keretében családbarát, kerékpáros közpark és kerékpáros szervíz- kávézó is kialakításra került, illetve a közelben található a Katica Bölcsőde, a Mercédesz Benz Iskola és a Neumann János Egyetemi Campus is. 

További előny, hogy a Boróka Parkból egy rövid sétával több üzlet és szolgáltatás is elérhető: köztük az Auchan hipermarket, az Auchan Korzó, a Decathlon, és a Burger King gyorsétterem. Aki pedig Kecskemét központjába szeretne eljutni, számos tömegközlekedési lehetőség és útvonal közül választhat. 

Az érdeklődők a Kecskemét, Agyag utcai, helyszíni értékesítési irodában teljes körű tájékoztatást kaphatnak mind a most induló negyedik ütemről, mind pedig az átadás előtti, harmadik ütem még elérhető lakásairól. Emellett az egyik épületben egy esztétikusan berendezett mintalakás is megtekinthető. 

Ügyfeleink lakásvásárlását ezúttal is személyre szabott tanácsokkal és kedvező fizetési ütemezéssel segítjük. Dr. Magyaródi Zoltán, a Nhood Hungary Projektvezetője a Boróka Park ingatlanfejlesztés kapcsán a következőket mondta el: 

„Hosszútávú terveink szerint a jelenleg beépítetlen területeken vegyes funkciójú épületegyütteseket hozunk létre, így a lakások mellett üzletek, irodák, éttermek, kávézók és szabadidős funkciók is kialakításra kerülnek sok zöldfelülettel, egészségügyi, szociális szolgáltatássokkal, együttműködve a helyi önkormányzattal. Emellett az általunk üzemeltetett közeli Auchan Korzón bővítést is tervezünk. Így tulajdonképpen Kecskeméten valósul meg az első általunk tervezett „15 Perces Város”, hiszen a Nhood fontos célja az olyan új, izgalmas és fenntartható városi alközpontok létrehozása, ahol az emberek egy rövid sétával számos szolgáltatást és akár a munkahelyüket is elérhetik. Szerencsére az általunk kínált lakásokra eddig is nagy volt az érdeklődés, úgyhogy bizakodóak vagyunk a jövővel kapcsolatban is. Úgy gondoljuk, hogy mind a megbízható, nemzetközi hátterű beruházó, mind pedig magas minőségű kivitelezés garancia a sikerre.”
 


További információ :
06-30-355-8516
info@borokapark.hu
www.borokapark.hu