Ön offline van
Vissza

MEGLÁTOGATTUK A DUNAKESZI TEKNŐS TANÖSVÉNYT ÉS A SOLYMÁRI ÜRGERÉTET!

IMG_5404.jpg
Cégünk nemrégiben újabb inspirációs napot tartott, melynek keretében a tavaly ősszel átadott Solymári Ürgerétet és a hamarosan átadásra kerülő Dunakeszi Teknős Tanösvényt is felkerestük, majd egy panelbeszélgetés során értékeltük az elmúlt hónapok eredményeit, kihívásait.
 
A Nhoodnál fontosnak tartjuk a csapatok közti hatékony kommunikációt, ezért havonta egy pénteken céges szintű közös meetinget tartunk, ahol rövid előadások keretében ismerjük meg az egyes osztályok aktualitásait. Ezek az alkalmak nemcsak az információáramlást és a gördülékenyebb együttműködést segítik, hanem a csapatszellemet is erősítik. A meetingek mindig közös pizzázással zárulnak.

Évente egy-két alkalommal a közösen töltött Pizza péntekek inspirációs napokká alakulnak, ilyenkor külső helyszíneket látogatunk meg vagy azzal a céllal, hogy megnézzük, más piaci szereplők milyen innovatív megoldásokat alkalmaznak fejlesztéseik során, vagy hogy közösen bejárjuk projekthelyszíneinket.

A 2023. május 19-i céges nap a hamarosan átadásra kerülő Dunakeszi Teknős Tanösvényen indult, amely a Dunakeszi Auchan Korzó melletti tőzegláp élővilágát mutatja be, közelebb hozva a természetet a helyi Auchan Kereskedelmi Központ látogatóihoz. A tőzegláp kb. 700 méteres nyomvonalán egy látványos pallósoron vezetjük végig a természetkedvelőket, akik így valós élményeken keresztül ismerhetik meg a helyi állat- és növényvilágot. A helyszín bejárása során gazdag ökoszisztémájú lápos területeket, nádasokat és belső tavakat láttunk, és a helyi állatvilággal, békákkal, kacsákkal is találkoztunk. A projekt egyediségét példázza, hogy Dunakeszi lesz az első olyan kereskedelmi központ hazánkban, ami a vásárlóknak ilyen jellegű természeti attrakcióval szolgál, és reményeink szerint nagy népszerűségnek örvend majd az idelátogató iskolás csoportok, családok körében.

Erről a projektről részletesen itt olvashattok: https://www.nhood.hu/hu/dunakeszi-tanosveny

Az inspirációs nap a tavaly ősszel átadott Solymári Ürgeréten folytatódott, ahol a Solymári Auchan Kereskedelmi Központ területén egy 16.000 m2-es elkerített parkot alakítottunk ki a környéken élő ürgék védelmének és szaporodásának biztosítására. Az Ürgerét mellett egy kényelmes, távcsővel, padokkal felszerelt látogatóközpontot is létrehoztunk, ahol a kikapcsolódni vágyó látogatók csodaszép természeti környezetben gyönyörködhetnek a pilisi panorámában, és ismerhetik meg az itt élő védett, bundás állatkákat.

Erről a projektről részletesen itt olvashattok: https://www.nhood.hu/hu/solymar-urgeret-latogatokozpont

Azt, hogy az Ürgerét látogatóközpontja céges találkozók helyszínének is kiváló, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy itt tartottuk azt a panelbeszélgetést, melyhez az előzetesen munkatársaink által kitöltött kérdőívek adták a kiindulási alapot. Kollégáink válaszaiból kiderült, hogy az idei év első negyedévének eredményeivel a kihívások ellenére összességében elégedettek vagyunk, és bizakodóan tekintünk a jövő feladatai elé. Fontos kiemelni, hogy a panelbeszélgetés végén cégünk vezetőitől anonim módon kérdezhettünk is, és a felmerülő kérdésekre kielégítő, őszinte válaszokat kaptunk. A jó hangulatú találkozó ismét közös pizzázással zárult.

Mind a dunakeszi, mind pedig a solymári helyszínnel kapcsolatban számos pozitív visszajelzés érkezett munkatársaink részéről. Nagyon inspiráló volt megtapasztalni, ahogy egy-egy fejlesztési projekt, amiről sokáig csak hallottunk, beszélgettünk végül eljut a tervezőasztaltól a megvalósulásig. 
Ezek a közösen eltöltött céges napok nemcsak jövőbeni feladatainkhoz szolgálnak inspirációval, de egyre erősebb csapattá is formálnak minket, ezzel is hozzájárulva a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti eredményekhez, melyekért nap mint nap dolgozunk.
 
S : S : LSOC :
IMG_5404.jpg IMG_5402.jpg IMG_2699.jpg IMG_5387.jpg IMG_5381.jpg IMG_5369.jpg IMG_5370.jpg S : LSOC :