Ön offline van
Vissza

A Nhood Hungary is csatlakozott a Cseriti tavaszi nagytakarítási kampányához

Nhood_cseriti_web.jpg
Az irodában elhelyezett Cseriti boxban rengeteg feleslegessé vált használati tárgyat gyűjtöttünk össze, melyek nehéz helyzetű családokhoz kerülnek.

Felelős, ökopozitív szemléletű vállalatként fontosnak tartjuk, hogy ne csak a bevásárlóközpontok üzemeltetése és fejlesztési projektjeink során törekedjünk a fenntarthatóság szempontjait figyelembe venni, hanem az irodai mindennapokban is odafigyeljünk a környezettudatosságra.

Ezért az elmúlt évek során számos CSR aktivitásban vettünk részt, emellett önkéntes munkával és dolgozói felajánlásokkal is próbálunk pozitív hatással lenni környezetünkre. Értékteremtő gondolkodásmódunk legújabb példája, hogy nemrégiben csatlakoztunk a Cseriti tavaszi nagytakarítási kampányához. A Cseriti hazánk legrégebbi és egyben legnagyobb adománybolt hálózatát üzemelteti 2011 óta. 

A Cseriti kifejezetten vállalatokat célzó programjában újrahasznosított gyűjtődobozokat helyeznek el cégeknél, irodaházakban, amelybe elhelyezhetők a kisebb, feleslegessé vált használati tárgyak, játékok, műszaki cikkek, konyhai eszközök. 

A Cseriti Box a cégek számára elsősorban szemléletformáló célt szolgál: felhívja a munkavállalók figyelmét az újrahasznosítás fontosságára. A gyűjtődobozoknak köszönhetően évente többszáz tonna ruha és könyv, illetve egyéb háztartási eszköz marad tovább használatban és ezáltal körforgásban. 

A Nhood Hungary irodájában kirakott Cseriti gyűjtődobozban kollégáink két héten át helyezhették el azokat a jó állapotú holmikat, amiket ők már nem használnak, de szeretnének körforgásban tartani. A doboz persze kicsinek bizonyult, sokkal több termék gyűlt össze, mint, ami belefért volna. Örömünkre szolgál, hogy az 5 nagyobb táskányi használati- és dekorációs tárgy, gyerekjáték, tanszer, konyhai eszköz, táska és egyéb divatkellék nem a szeméttelepre, hanem a Cseriti bolthálózatán keresztül új tulajdonosokhoz - elsősorban nehéz helyzetű, alacsonyabb jövedelmű családokhoz és nyugdíjasokhoz - kerül. 

A Cseriti kifejezetten vállalatokat célzó kezdeményezését nagyszerűnek tartjuk, ezért az őszi nagytakarításban is részt veszünk majd. Reméljük, hogy példánkat sok más cég követi. 

További információ: https://www.cseriti.hu/hu