Ön offline van
Vissza

A HuGBC felügyelőbizottsági tagja lett a Nhood Hungary munkatársa

Nhood_hugbc_web.jpg
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) 2023.április 27-én a Siemens Zrt. épületében megtartott rendes közgyűlésén új elnököt és tisztségviselőket választott. Büszkék vagyunk rá, hogy a Nhood Hungary CSR és belső kommunikációs csapatának vezetője, Szemerédi Dóra Diána a szervezet felügyelőbizottsági tagja lett.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) 2023. április 27-én a Siemens Zrt. épületében közgyűlést tartott.

Az egyesület (a Hungary Green Building Council, HuGBC) 2009 óta az építésgazdaság minden területét átfogó szakmai platform és közösség, amely professzionális, szemléletformáló érdeképviseletet lát el a fenntartható épített környezet megvalósítását célzó aktuális és jövőt formáló kérdésekben.

A szervezet a World Green Building Council nemzetközi közösség tagjaként nemzetközi tapasztalatokra is támaszkodik, és élvonalbeli stratégiai elveket, módszertant és gyakorlatokat hoz Magyarországra.

Teljeskörű ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtó vállalatunk, a Nhood Hungary két éve tagja a neves szakmai egyesületnek. Tagságunkat fontosnak tartjuk, hiszen cégünk a megalakulása óta kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelem és a fenntarthatóság kérdéseire.
 
A 2023. április 27-én megtartott közgyűlésen az egyesületi tagok Szarvas Gábort, a Greenbors Consulting Ügyvezető Igazgatóját választották meg az egyesület új elnökének. A mandátum 3 évre szól. Szarvas Gábornak az új felelősségi köréhez ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Az új elnök Barta Zsombort váltja az elnöki székben, aki 2017 óta volt az egyesület vezetője, előtte pedig a szervezet alelnökeként látta el feladatait. Az elnökségi tagok közé Kovács Tamást, a Wing Zrt. Gazdasági Vezetőjét szavazták meg a tagok, a Nhood Hungary CSR és belső kommunikációsvezetője, Szemerédi Dóra Diána pedig a HuGBC felügyelőbizottsági tagja lett.

Szemerédi Dóra Diána, a Nhood Hungary CSR és Belső Kommunikációs Vezetője a kinevezése kapcsán elmondta:
„A Nhood számára és személyesen nekem is kiemelten fontos a fenntarthatóság és a fenntartható épített környezet kialakítása. Éppen ezért megtisztelő és nagyon örülök, hogy a közgyűlés szavazatai alapján felügyelőbizottsági tag lehetek a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületben, és ezáltal a rendes tagságon kívül még szorosabban kapcsolódhatunk a HuGBC működéséhez. Gratulálok és sok sikert kívánok Szarvas Gábornak az elnökséghez és Kovács Tamásnak az elnökségi tagsághoz.”

További információ: https://www.hugbc.hu/