Ön offline van
Vissza

A Nhood Hungary csapata ismét részt vett a Vivicittá Félmaratonon

Nhood_vivicitta_web_V3.jpg
A Nhood Hungary futócsapata ismét részt vett a Vivicittá Félmaratonon, amit idén április 22-én és 23-án rendeztek meg a Margitszigeten. Emellett az általunk gondozott Auchan Korzó márka képviseletében immár másodszorra támogattuk a tavaszi időszak legnépszerűbb fővárosi futóversenyét.
 
Felelős, emberközpontú vállalatunknál a Nhoodnál hisszük, hogy a sport nemcsak egészségesebbé és fittebbé, de boldogabbá is tesz. Ezért nemcsak futóként vettünk részt az immár 38. alkalommal megrendezett Vivicittá Félmaratonon, de marketing csapatunk az általunk gondozott Auchan Korzó nevében idén ismét kiemelten támogatta a tavaszi időszak legnagyobb szabású budapesti szabadidősport-rendezvényét. A margitszigeti helyszínre látogatók számos helyen találkozhattak az Auchan Korzóval. Az általunk gondozott márka ott volt a felfújható kapun, az egyik frissítőállomáson, de az érdeklődők láthatták az Auchan Korzó egyik reklámfilmjét a nagy kijelzőn is. Emellett a befutók között Auchan Korzós hátizsákokat osztottunk ki, a verseny díjazottjainak pedig egyenként 20 ezer forint értékű Auchan Korzó ajándékutalvánnyal gratuláltunk.

Az olasz gyökerekre visszatekintő futóünnepen 920 település 18.000 hazai nevezője élhette át együtt a futás örömét, de a neves sportrendezvény nemcsak a magyarok között népszerű. Az eseményen összesen 83 ország 1300 külföldi indulója is képviseltette magát. A szép környezet mellett a sportolásnak az időjárás is kedvezett, a résztvevőket szombaton és vasárnap is gyönyörű, napsütéses idő várta.
  
Cégünk képviseletében ismét kilenc munkatársunk állt rajthoz: Skodnitz, István, Sándor,Csongor, Kiss-Kozslik Zsófia Marianna, Gábosy Balázs, Petrányi Viktória, Tóth Mercédesz, Paller Gergely, Szemerédi Dóra Diána és Fonay Gergely. A részvételhez a csapat valamennyi tagjának gratulálunk!
 
A rendezvényen nemcsak a futók és túrázók, de a kísérők és családtagok is találhattak maguknak kedvükre való elfoglaltságot, hiszen a Nagyréten felállított kiállítói sátrakban színes és sokoldalú programok közül válogathattak. Az idei esemény kulcsgondolata, hogy az igazi győzelem a saját korlátaink átlépése. Így a szervezők mindenkinek, akik teljesítették a távokat, azt üzenték: Hősök vagytok! Ezt az üzenetet tolmácsolta Péterfy Bori Kitartás indulója és az a névre szóló videó is, amit perszonalizálva kaptak meg a 7, 10, és 21 km-en indulók az e-mail címükre a befutót követően.
 
A Nhood számára a közös futás nemcsak csapatépítési célokat szolgál, hanem az emberek és a bolygó jólétét szem előtt tartó szemléletmódunkhoz is kapcsolódik. Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak környezettudatosság, hanem a sport szeretetének tekintetében is példát mutassunk, hiszen az egészséges életmódhoz a rendszeres mozgás is hozzátartozik. Ezért is támogatunk az általunk képviselt Auchan Korzó márkával évek óta sportrendezvényeket, futóversenyeket. Emellett a kollégákkal együtt futni nagyszerű élmény, úgyhogy reméljük, hogy a következő közös versenyünkhöz további kollégák is csatlakoznak.