Ön offline van
Vissza

Nyolc kollégánk is részt vett a Wizz Air Budapest Félmaratonon

Nhood_hir_WizzAir_400x400px.jpg
A közös futás nemcsak csapatépítési célokat szolgál, hanem a Nhood emberközpontú értékrendjéhez is kapcsolódik

Idén 36. alkalommal rendezték meg a hazai futók egyik legnépszerűbb futóversenyét, a Wizz Air Budapest Félmaratont.  A Covid utáni első nagyobb sportrendezvényen augusztus utolsó vasárnapján több mint négyezren vettek részt, a futókat számos családtag is elkísérte. A versenynek az időjárás is kedvezett, nem volt kánikula, de a résztvevők végig verőfényes napsütésnek örülhettek.  

A mezőny panorámás útvonalon haladt, a futók a több mint 20 km-es táv teljesítése közben a főváros legszebb látnivalóiban gyönyörködhettek. A rakpartok után átszelték a Margitszigetet, közben testközelből csodálhatták meg a Duna hidjait, a Budai Várat, a Várkert Bazár épületegyüttesét, a Gellért-hegyet, az Országházat és más impozáns épületeket. A távot a népes mezőny legjobbja a férfiaknál 1:06:18, míg a nőknél 1:12:21 másodperc alatt teljesítette.

A Nhood Services Hungary Kft. részéről idén nyolc munkatársunk is nekivágott a félmaraton teljesítésének: Horváth Réka, Tóth Mercédesz, Gábosy Balázs, Sándor Csongor, Fonay Gergely, Igaz Sándor, Valovics Márton és Pázmándi Dávid. Többen egyedül, míg mások duóban vagy trióban vállalták, hogy lefutják a 21,1 km-es távot. Kollégáink a verseny során bevárták egymást, aktívan szurkoltak valamennyi csapattagnak, majd a futást követően egy finom ebéd keretében beszélték meg a sikereket, élményeket. A közös futás mindannyiuknak felejthetetlen élményt nyújtott.  

Szemerédi Dóra Diána, cégünk CSR és Belső Kommunikációs Szenior Menedzsere így nyilatkozott a részvétel kapcsán:

„A Nhood számára a futóversenyeken való részvétel nemcsak csapatépítési célokat szolgál, hanem az emberek és a bolygó jólétét szem előtt tartó szemléletmódunkhoz is kiválóan kapcsolódik. Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak környezettudatosság, hanem a sport szeretetének tekintetében is példát mutassunk, hiszen az egészséges életmódhoz a rendszeres mozgás elengedhetetlen.”  

A Wizz Air félmaraton nem az első futóverseny a vállalat életében. A cég az Auchan Korzó üzemeltetőjeként az elmúlt években többször támogatta a szolnoki The Color Run futófesztivált, melynek névadó szponzora is volt. A Nhood lelkes hobbisportolókból álló csapata már tervezi a következő közös futást, melyhez további kollégák csatlakozását is várják.