Ön offline van
Vissza

Nagy sikert aratott a soroksári Auchan Korzó gyermeknapi rendezvénye

IMG_5855.jpg
A covid járvány óta első nagyobb szabású B2C rendezvényét tartotta meg május utolsó szombatján a Nhood Hungary, az Auchan Korzó bevásárlóközpontok üzemeltetője. A gyermeknapi esemény, melynek a nemrégiben felújított soroksári Auchan Korzó adott otthont, nagy sikert aratott a vásárlók körében.
 
A bevásárlóközpontok olyan iparágban működnek, melyet egyre fokozódó verseny jellemez, részint az üzletközpontok áru- és boltkínálatának elkerülhetetlen átfedése, részint az internetes vásárlás egyre nagyobb térnyerése és a változó fogyasztói szokások miatt. Ráadásul az elhúzódó pandémia jelentősen megnövelte a kényelmi szolgáltatások és így az online webshopok iránti keresletet. 

Ebben a kihívásokkal teli piaci környezetben a bérlői mix mellett egyre nagyobb jelentőséget kap a vásárlói élmény, vagyis, hogy a bevásárlóközpontba látogatók olyan pozitív tapasztalatokat szerezzenek időtöltésük során, amiért érdemes autóba ülni. Nemcsak nekünk üzemeltetőknek, de a tudatos fogyasztóknak is egyre lényegesebb szempont a bevásárlókomplexumok fenntartható működése, a zöldfelületek megléte, és legfőképpen az üzletközpontok által nyújtott változatos szórakozási lehetőségek, események. 

Mivel a Nhood-nál valamennyi tevékenységünket igyekszünk az emberek (People), a bolygó (Planet) és a gazdasági előnyök (Profit) hármas dimenziójának tükrében szemlélni, ezért eseményeinkkel is arra törekszünk, hogy bevásárlóközpontjaink minden korosztály számára élvezetes időtöltést nyújtó, nyüzsgő találkozóhelyek legyenek. Látogatóink gyakoribb és hosszabb tartózkodási ideje nemcsak nagyobb forgalmat, de változatosabb kereskedelmi lehetőségeket is teremt (vásárlást, étkezést, szolgáltatások igénybevételét stb.) bérlőink számára. 

A május utolsó szombatján, a közelgő gyermeknap alkalmából megrendezésre került Gyermeknapi Ramazuri minden szempontból megfelelt ennek az elképzelésnek. A soroksári Auchan Korzó ételudvarában megtartott esemény több órán keresztül nyújtott élvezetes időtöltést az érdeklőknek: volt lufihajtogatás, arcfestés, rajzverseny és izgalmas nyereményjáték, emellett két koncertet is megtekinthettek a látogatók. Tizenegy órától a Kolompos Együttes, délután kettőtől pedig Kocsis Tibor fellépése szórakoztatta a gyermekeket és felnőtteket. 

Fonay Gergely, Nhood Hungary Marketing Vezetője az esemény kapcsán a következőket nyilatkozta:

„Nagyon örültünk, hogy végre megtarthattuk ezt a családi napot, hiszen a járvány miatt két évig nem volt lehetőségünk események szervezésére. A rendezvényre integrált, online és offline eszközökkel, többek között rádiószpotban, plakáton, és közösségi média felületeinken hívtuk fel a figyelmet, az ingyenes programok ismertetése mellett kihangsúlyozva azt is, hogy vásárlóinkat üzleteinkben vonzó ajánlatok és megújult ételudvar is várja. Talán az intenzív kampánynak is köszönhető, hogy az eseményt ekkora érdeklődés fogadta. Külön öröm számunkra, hogy a nemrégiben megújult helyszínünkön, esztétikus környezetben fogadhattuk a családokat. Amíg a gyerekek jól szórakoztak, addig a szülők vásárolhattak vagy gondoskodhattak elintéznivalóikról, de a programok alatt étkezésre is volt lehetőség az ételudvaron. Rendezvényeinkkel is azt szeretnénk megmutatni, hogy az Auchan Korzó élvezetes időtöltést nyújt minden korosztály számára. A nagy sikerre való tekintettel a jövőben is hasonló családi programokat tervezünk.”