Ön offline van
Vissza

Az Auchan Korzó hozzájárulásával 35 közintézménybe vittük el a karácsonyi hangulatot

Nhood_AK_Karacsonyi dekor_Nhood web.png
A Nhoodnál a fenntartható megoldásokban hiszünk, ezért ügyfeleink bevásárlóközpontjait is igyekszünk olyan módon üzemeltetni, hogy azzal pozitív hatást gyakoroljunk környezetünkre. Ezúttal számos iskolának, bölcsödének és egyéb szociális intézménynek okoztunk örömet, amikor az általunk menedzselt Auchan Korzók korábbi ünnepi díszeit további használatra átadtuk részükre. Az elajándékozott karácsonyi dekoráció több száz gyermek és nyugdíjas ünnepét teszi meghittebbé.

Az Auchan Korzó üzemeltetőiként arra törekszünk, hogy minden évben, mind a 18 Auchan Korzó bevásárlóközpontban új, változatos ünnepi dekorációval kedveskedjünk az adventi időszakban a vásárlók számára.  Az örömszerzés mellett a fenntarthatóság is fontos számunkra, ezért a körforgásos gazdaság elvét követve idén úgy döntöttünk, hogy nem csak az Auchan Korzókat, hanem a helyi intézményeket is ünnepi díszbe öltöztetjük: a már nem-használt, de díszítésre még kiválóan alkalmas dekorációkat iskoláknak, óvodáknak, szociális intézményeknek ajánlottuk fel.

A felkeresett közintézmények örömmel fogadták a kezdeményezést. Az adományozási akciónak köszönhetően a Dunakeszi Tankerületi Központ 34 Budapest környéki általános iskola* osztálytermét, folyosóját, auláját díszítette fel az Auchan Korzók különböző méretű műfenyői, girlandjai, karácsonyi gömbjei segítségével, a Soroksári Szociális és Gyermekjóléti Intézmény pedig a Család- és Gyermekjóléti Központnak, a Soroksári Bölcsődének és a kerülethez tartozó Idősek Klubjának juttatott a szép ünnepi dekorációból. 

Mivel az Auchan Korzó bevásárlóközpontok adventi díszeiből idén is marad, az adományozást jövőre is folytatni is szeretnénk. Bízunk benne, hogy a felajánlott karácsonyi dekoráció segítségével több száz gyermek és felnőtt számára teremtünk meghitt, szeretetteljes karácsonyi ünnepet.
 
S : S : LSOC :
Mogyoród_5.jpeg Galgamácsa_2.jpg Bajza_Lenke_6.jpg Fazekas_3.jpg S : LSOC :
S : S : MSOC :
S : MSOC :