Ön offline van
Vissza

Újabb futóversenyen vett részt a Nhood Hungary csapata

Nhood_hir_Vivicitta_600px.jpg
A Margitszigeten megrendezett Vivicittá Félmaratonon több mint tizennégyezren futottak. Külön öröm számunkra, hogy ezúttal nem csak résztvevőként, hanem a kiemelt ügyfelünk a Ceetrus-hoz tartozó Auchan Korzó márka képviseletében támogatóként is szerepeltünk az eseményen. 

Idén 37. alkalommal rendezték meg a tavaszi időszak legnépszerűbb szabadidősport-rendezvényét, a Vivicittá Félmaratont. Az itáliai gyökerekre visszatekintő, világszerte népszerű futóünnepen március utolsó hétvégéjén több, mint tizennégyezer résztvevő élhette át a közös futás örömét. 

A szervezők szerint a koronavírus-járvány végével újra beindult a futóturizmus, hiszen a hazai nevezők mellett további 72 ország 1350 futója érkezett az eseményre. 
Cégünk képviseletében ezúttal kilenc munkatársunk állt rajthoz: Tóth Mercédesz, Horváth Réka, Somogyi-Végh Angéla, Szemerédi Dóra Diána, Fonay Gergely, Gábosy Balázs, Sándor Csongor, Skodnitz István és Valovics Márton. Mindenki a 10 km-es távot teljesítette. Futóink jó közérzetét a verőfényes napsütés és a nagyszerű hangulat is segítette.

A mostani futóverseny különlegessége számunkra, hogy az Auchan Korzó üzemeltetőjeként nemcsak résztvevőként, hanem kiemelt szponzorként is részt vettünk az eseményen, így a helyszínre látogatók számos helyen találkozhattak az általunk képviselt márkával. 
Fonay Gergely, cégünk marketing vezetője a részvétel és a szponzoráció kapcsán így nyilatkozott: 

„A Nhood számára a közös futás nemcsak csapatépítési célokat szolgál, hanem emberközpontú szemléletmódunkhoz is kapcsolódik. Az egyik kiemelt ügyfelünkhöz tartozó Auchan Korzó márkával évek óta támogatunk sportrendezvényeket, futóversenyeket, ami nemcsak a márkaüzenet széles körben való eljuttatása, hanem társadalmi felelősségvállalás szempontjából is lényeges. Fontos hangsúlyozni, hogy nem a teljesítmény, hanem a mozgás öröme és a hozzáállásunk megváltoztatása a fontos, hiszen a sport rengeteg pluszt tud adni az embernek. Most már a sokadik futóversenyen veszünk részt, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ilyen lelkes a csapat. A kollégákkal együtt futni mindannyiunknak nagyszerű élmény, úgyhogy reméljük, hogy a következő közös versenyünkhöz még többen csatlakoznak.”