Ön offline van
Vissza

Tovább erősítettük a Nhood CSR kompetenciáját

Nhood_hir_DoriKepzes_600px.jpg

A klímaváltozás elleni küzdelemből a gazdasági szektor szereplői is egyre inkább kiveszik a részüket. Vegyes funkciójú ingatlanok fejlesztésével és bevásárlóközpontok üzemeltetésével foglalkozó vállalatunk esetében különösen lényeges a környezetvédelem és a fenntarthatóság kérdése, hiszen az építőipar a legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező iparágak egyike. Felelős vállalatként elengedhetetlennek tartjuk, hogy vállaljuk szerepünket az élhetőbb jövő kialakításában, ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat a zöld gondolkodás elsajátításának terén. 

A Nhood-nál abban hiszünk, hogy a környezeti, társadalmi és gazdasági szempontok együttes figyelembevételével hozhatunk létre valódi értéket az ingatlanfejlesztések során. A People-Planet-Profit harmóniájára törekvő, hármas pozitív hatású gondolkodásmódunkkal munkánk során arra törekszünk, hogy felelősségteljesen fejlesszük a környezetet a jelenlegi és a következő generációk számára, ezért folyamatosan képezzük magunkat a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén is. 

Ennek kapcsán fontosnak tartjuk, hogy CSR és belső kommunikációs csapatunk vezetője, Szemerédi Dóra Diána nemrégiben elvégezte a GREEN BRANDS Magyarország 6 hónapig tartó Fenntarthatósági Menedzser képzését, mely átfogó betekintést nyújt a fenntarthatóság szerteágazó területeibe.  

Az öt modulból álló tanterv többek között a fenntarthatóság közgazdasági összefüggései, a fenntartható üzleti működés előnyei, a karbonlábnyom számítás, az energiagazdálkodás, a hulladékgazdálkodás és a körforgásos gazdaság terén nyújtott tudományos alaposságú, mégis gyakorlatorientált tudást CSR Vezetőnk számára.   

Szemerédi Dóra Diána, CSR és Belső Kommunikációs Vezető a téma kapcsán a következőket mondta:  

„Nagyon örülök és büszke vagyok rá, hogy az elsők között végezhettem el a Green Brands által indított CSM képzést, ami a fenntarthatóság széles területét jól kialakított keretbe rendezve, strukturáltan dolgozta föl. A Nhood Hungary 3P víziójára épülő CSR tevékenységének további tervezéséhez remek inputokat kaptam, illetve értékes szakmai kapcsolatokat tudtam kialakítani. Fontos, hogy amikor fenntarthatóságról beszélünk, akkor átfogóan tekintsünk erre a területre és rendszerszinten gondolkodjunk, ezért nagyon köszönöm a cégvezetésnek, hogy támogatták a részvételemet. Remélem, hogy a képzés során elsajátított tudást és gondolkodásmódot mielőbb kamatoztathatom a projektjeink során, hiszen a fenntarthatóság kérdése ügyfeleink számára is egyre lényegesebb szempont.”