Ön offline van
Vissza

Nhood Hungary ügyfélparti - kötetlen szakmai beszélgetések, fergeteges latin hangulat

Nhood_Linkedin_client party_web.png
Nagy sikert aratott vendégeink körében a Nhood Hungary nemrégiben megtartott ügyfélpartija. A 2022. szeptember 22-én megrendezésre került – immár hagyománynak számító - eseményünk közös sikereink megünneplése mellett lehetőséget biztosított arra, hogy kellemes körülmények között találkozhassunk partnereinkkel, megbeszéljük az éppen aktuális témákat, kihívásokat és egyeztessünk a jövőbeni közös üzleti lehetőségekről.

A rendezvénynek csakúgy, mint tavaly, ezúttal is impozáns helyszín adott otthont. Ügyfeleinket, bérlőinket, jelenlegi és leendő kereskedelmi partnereinket a Városliget szívében, a festői környezetben található, századfordulós hangulatú Millenium Kávéház és Étteremben láttuk vendégül.

Az este műsorvezetői ezúttal is az Auchan Korzó márkanagykövetei, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András voltak, akik idén egy latinos hangulatú partira invitálták vendégeinket.

Az este első részében a szakmai programé volt a főszerep. A Nhood bemutatkozó kisfilmjének megtekintése után Pascal Steens, a Nhood Hungary Ügyvezető Igazgatójának ünnepi beszéde és szakmai beszámolója következett. Ezután vendégeink Manuel Teba, a Nhood Nemzetközi Operatív Igazgatójának videós köszöntőjét hallgathatták meg.   

A rendezvény szakmai része után a parti tematikájához igazodó vacsora következett, melyet a latin-amerikai gasztronómia jegyében készítettek el az étterem neves séfjei, illetve a felszolgált koktélok is a latinos ízvilághoz kapcsolódtak.

Az este izgalmas tombolával folytatódott, ahol három nyereményt sorsoltunk ki. Fődíjként a szerencsés nyertes egy 2 éjszaka / 3 napos wellness pihenést vihetett haza 2 főre részére a festői Noszvaj különleges élményt nyújtó erdei lombházaiba, a Treehouses Noszvajba.

Az este további részének fő helyszíne a táncparkett volt, ahol profi táncosok spanyolos produkciója nyitotta meg a bulit és invitálta vendégeinket egy igazi latin hangulatú partira.

Arról, hogy vendégeink az idei ügyfélpartin is jól érezték magukat, a fotósarokban készült számos vidám fénykép mellett személyes pozitív visszajelzésük is árulkodott.

A Nhood Hungary csapata nevében köszönjük mindenkinek a részvételt, örülünk, hogy ismét teret biztosíthattunk a kötetlen szakmai beszélgetéseknek és a színvonalas kikapcsolódásnak.

Találkozunk jövőre!

Összefoglaló videónkat az eseményről itt érhetitek el: 

 
S : S : LSOC :
S : LSOC :