Ön offline van
Vissza

Középpontban az ember: Számos alapítványt támogat a Nhood

Nhood_hir_PCA_600px.jpg

Az elmúlt években a Gyermekszív Központnak, az Emlőrák Gyógyításért Alapítványnak és a MentsManust Magyarország Egyesületnek is nyújtottunk támogatást.

Ingatlanok fejlesztésével, megújításával és üzemeltetésével foglalkozó vállalatunk, a Nhood kiemelt hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra. Projektjeink során értékteremtésre törekszünk, és emberközpontú szemléletmódunkhoz hozzátartozik, hogy anyagi eszközeinkkel évről évre egyre több alapítványnak és intézetnek igyekszünk segíteni.  

Cégünk évek óta támogatja a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet Gyermekszív Központjának példaértékű munkáját. 2019-ben 560.000 forintértékben vásároltunk EKG készüléket, míg 2020-ban 500 ezer forintértékben vettünk kórházi kiságyat az intézmény számára. 2021-ben a kórház munkatársaival egyeztetve egy 575.000 forint értékű inhalátor adományozására került sor, a fontos orvostechnikai eszköz a lélegeztetőgépről lekerült kis betegek utókezelését támogatja.  

Emellett 2020-ban és 2021-ben is 500.000 Ft-tal segítettük a legnagyobb hazai emlőrákkutatással, gyógyítással, önsegítő csoportok szervezésével foglalkozó Emlőrák Gyógyításért Alapítványt. A pénzadomány mellett az is lényeges számunkra, hogy nyomon kövessük az alapítvány munkáját, és saját eszközeinkkel is felhívjuk a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.  

Ezért cégünk képviseletében Szemerédi Dóra Diána, CSR és Belső Kommunikációs Szenior Menedzser és Fonay Gergely Marketing Vezető nemrégiben meglátogattak egy az alapítvány jóvoltából működő terápiás foglalkozást, ahol a csoportterápiát vezető szakpszichológusnak és a csoport tagjainak adták át azokat a pólókat, melyekkel a mellrák elleni küzdelem fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet.  

Cégünk számára nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak egészségmegőrzése is fontos. A több mint tíz éves múlttal rendelkező MentsManust Egyesület hazánk legjelentősebb férfiegészséggel foglalkozó nonprofit szervezete. Hozzájuk kapcsolódik a Movember elnevezésű Ausztráliából indult „bajusznövesztő” mozgalom hazai meghonosítása, illetve a 2016 óta működő Prosztata Kommandó nevű szűrőprogram is. A MentsManust Magyarország Egyesület munkáját az elmúlt két év során 500.000-500.000 Ft pénzadománnyal támogattuk, illetve a budaörsi Auchan Korzón az egyesület által szervezett ingyenes PSA-szűrésekhez is helyszínt biztosítottunk. Az együttműködéshez kapcsolódóan cégünk 2021-ben elnyerte a Férfiegészséget Támogató Intézmény minősítést, melyet az alapítvány azért hozott létre, hogy elismerje a férfi munkavállalók egészségével foglalkozó vállalatokat.