Ön offline van
Vissza

Ismét remekelt a Nhood futócsapata

Nhood_hir_SparMaraton_400x400px.jpg
A Wizz Air Budapest Félmaraton kiváló hangulatú teljesítése után a Nhood Running Team két újabb csapattaggal is bővült.

Október második hétvégéjén rendezték meg hazánk egyik legnagyobb szabadidős sporteseményét, a Budapest Maraton Fesztivált, melynek különlegessége, hogy a résztvevők 11 versenyszám közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb távot. Az esemény népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kétnapos futóünnepre idén több mint tizenháromezer nevezés érkezett. Szombaton a családi programok és a rövidebb távú versenyek kerültek megrendezésre, vasárnap pedig a 30 kilométeresek, a váltók és a maratonisták taposták a főváros utcáit.

A neves sporteseményről természetesen a Nhood futócsapata sem maradhatott le. Sőt, ezúttal a múltkori létszámot meghaladva tíz munkatársunk is benevezett a versenyre. A nevezési díjat most is a Nhood Services Hungary Kft. biztosította.   

Szombaton igazi őszi idő várta indulóinkat. Tóth Mercédesz, Horváth Réka, Mihálovics Beatrix, Somogyi-Végh Angéla, Gábosy Balázs, Fonay Gergely, Sándor Csongor, Skodnitz István és Tyukos Gábor hűvös, de napos időjárásban futotta le a vállalt 5, illetve 10 km-es távot. Vasárnap azonban eső és 6-7 fokos hőmérséklet fogadta a résztvevőket. Cégünk tizenháromszoros maratonistája, Valovics Márton a zord időjárási körülmények ellenére jó tempóban teljesítette a több mint 42 km-t. 
Kollégáink a versenyt követően a már megszokott módon egy jó hangulatú ebéddel ünnepelték meg a közös futást. 

Ahogy korábban írtuk, a Nhood számára a sportversenyeken való részvétel nemcsak csapatépítési célokat szolgál, hanem az emberek és a bolygó jólétét szem előtt tartó, emberközpontú értékrendünkhöz is kapcsolódik, ezért a példamutató teljesítményhez minden futónknak gratulálunk!