Ön offline van
Vissza

Inhalátort adományozott a Nhood a Gyermekszív Központ számára

MicrosoftTeams-image (6).png
Cégünk évek óta támogatja a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának munkáját.

Ingatlanok fejlesztésével, megújításával és üzemeltetésével foglalkozó vállalatunk, a Nhood kiemelt hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra. Projektjeink során mindig értékteremtésre törekszünk, és tevékenységeinkkel igyekszünk pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági eredményeket elérni. Humánus szemléletmódunkhoz hozzátartozik, hogy anyagi eszközeinkkel évről évre egyre több alapítványnak és intézetnek nyújtunk támogatást.  

A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet nemcsak az ország, de Európa vezető szív- és érrendszeri betegségeket kezelő intézményei közé tartozik, a kórházban évente közel 500 gyermekkori szívműtétet, 250 katéterintervenciós beavatkozást és 120 katéterablációs kezelést végeznek. A központ 2007-ben indította el a hazai gyermekkori szívtranszplantációs programot, azóta több mint félszáz sikeres szívátültetést hajtott végre. Emellett az intézet kiemelt szerepet vállal a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, valamint a kardiológiai megbetegedések monitorozásában, és évente átlagosan mintegy százezer beteget szolgál ki.

Cégünk évek óta támogatja a Gyermekszív Központ példaértékű munkáját. 2019-ben 560.000 forintértékben vásároltunk EKG készüléket, míg 2020-ban 500 ezer forintértékben vettünk kórházi kiságyat az intézmény számára. Az idei évben a kórház munkatársaival egyeztetve egy 575.000 forint értékű inhalátor adományozására került sor, a fontos orvostechnikai eszköz a lélegeztetőgépről lekerült kis betegek utókezelését támogatja. Az adományt a Nhood Services Hungary Kft. képviseletében Szemerédi Dóra Diána, CSR és Belső Kommunikációs Szenior Menedzser és Bikki Bernadett,  CSR Junior Manager adta át.

Szemerédi Dóra Diána az adományozás kapcsán így nyilatkozott:

„A kórház munkatársai által végzett életmentő és életminőségjavító tevékenység, valamint az általuk szervezett egészséges életmódot népszerűsítő prevenciós programok elismerésre méltóak, és olyan értéket képviselnek, melyek cégünk számára is fontosak. Ezért szerepel a Gyermekszív Központ évek óta az általunk támogatott intézmények között. Megtisztelő számunkra, hogy anyagi eszközeinkkel hozzájárulhatunk az intézet kiemelkedő színvonalú munkájához, és ezáltal az ott kezelt betegek egészségügyi állapotának javulásához is.”