Ön offline van
Vissza

Idén is számos dolgozói adománygyűjtéssel segítettük a rászorulókat

Nhood_Donation_2024_web.jpg
Munkatársainknak idén is több alkalommal volt lehetőségük az otthonukban feleslegessé vált, de még használható ruháikat, háztartási eszközeiket jótékony célra felajánlani.

A Nhood Hungary dolgozói 2024 első felében is összegyűjtötték az otthonukban már nem használt, jó állapotban lévő ruháikat és egyéb eszközeiket és felajánlották azokat a rászorulóknak.

Az adományokkal nemcsak a nehéz körülmények között élőket segítjük, hanem egyúttal második életet adunk a különböző használt tárgyaknak, meghosszabbítva élettartamukat, csökkentve a lerakóba vagy égetőbe kerülő hulladék mennyiségét, és elősegítve a körforgásos gazdaságot.

Két éve indult együttműködésünk a borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztésével foglalkozó InDaHouse Hungary Egyesülettel. Munkatársaink idén tavasszal hat zsáknyi háztartási eszközt, ruhát, játékot, gyermek asztalt és babakocsit juttattak el az egyesület Hernádszentandráson létesített adományboltja számára.

Idén hatodik éve támogatjuk a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény Avas Területi Szolgáltatási Központját.  Az intézmény részére tavasszal és nyár elején összesen 13 zsáknyi ruhát, kiegészítőket, játékokat, mesekönyvet és sporteszközöket juttattunk el.

A Cseriti hazánk legrégebbi és legnagyobb adománybolt hálózatát üzemelteti 2011 óta. Munkatársaink a tavaszi gyűjtő akció során összesen 18 doboznyi ruhát, háztartási eszközt, gyermek asztalkát adományoztak a szervezet számára. A felajánlott használati tárgyakat a Cseriti budapesti boltjaiban kedvezményes áron vásárolhatják meg az érdeklődők.
Munkatársaink részvételét az idei évi adománygyűjtésekben ezúton is köszönjük!