Ön offline van
Vissza

IDÉN IS RÉSZT VETTÜNK A PROPERTY INVESTMENT FORUM KONFERENCIÁN

Portfolio_PIF-3965.jpg
A Nhood Hungary Kft. nemcsak a rendezvény egyik kiemelt támogatója, de évek óta előadóként és szakértőként is közreműködik az eseményen.
 
2022. szeptember 15-én ismét lezajlott az ősz legkiemelkedőbb ingatlanos eseménye, a Property Investment Forum. Idén két vezetőnk is közreműködött a rendezvény programjában. A mára már hagyománnyá váló, többszáz fős szakmai közönség részvételével zajló konferenciát 2005-ben rendezte meg először a Portfolio Csoport azzal a céllal, hogy a hazai pénzügyi és ingatlanos szakma szereplői találkozhassanak, informatív előadások és panelbeszélgetések során áttekintsék az ingatlanpiac jelenét és jövőjét, megvitassák a legfontosabb szakmai és üzleti kérdéseket, és meghallgassák a piac nagyágyúit, véleményvezéreit. Az előadók között évről évre neves európai és hazai befektetők, fejlesztők, szakmai- és cégvezetők, pénzügyi szakértők, valamint esettanulmányokat is felvonultató elemzők szerepelnek.

Az idei egy napos rendezvény offline és online is elérhető programokat kínált a fejlesztések, a finanszírozás, a makrogazdasági és politikai folyamatok, a technológiai és környezetvédelmi újdonságok témáiban, bepillantást engedve a hazai ingatlanpiac, ezen belül a lakás- és irodapiac, az építőipar, a banki szféra, a kiskereskedelem, a hotelpiac, illetve az ipari és logisztikai szektor helyzetébe.

A konferencia többek között azt vizsgálta, melyek a covid hosszútávú piaci hatásai, milyen kihívásokkal szembesül a szakma, hogyan találhatja meg a fenntartható és jövedelmező megoldásokat a recesszió, az infláció, a háborús helyzet, az energiaválság és a dráguló finanszírozás árnyékában, hogyan lehetne költséghatékonyabb és környezetkímélőbb módon üzemeltetni, hogyan befolyásolja a politika a hazai ingatlanpiac lehetőségeit, mennyire valódi igény vagy inkább elvárás a zöldülés, és hogyan változik az ingatlanfejlesztés a branding, az ökoszisztéma, a közösségépítés, az intelligens funkciók és a komplex városi minivilágok létrehozásának irányába.

Cégünk évek óta nemcsak támogatója, de résztvevője a neves szakmai eseménynek. Üzletfejlesztési, Kereskedelmi és Operatív Igazgatónk, Gábosy Balázs az egyik legfontosabb fejlesztésünkről tartott izgalmas előadást „Tudsz egy jó helyet Óbudán?” címmel, beszámolva a szakma résztvevőinek arról, hogy Óbudán egy új városnegyed létrehozását tervezzük a Nhood víziójával összehangban. Az előadásban elhangzott, hogy terveink szerint vegyes funkciók, üzletek, szabadidős létesítmények, éttermek, co-working iroda, hotel és diákszállások is megvalósításra kerülnek a projektben sok zöld területtel, sétálóutcával, játszótérrel a környéken lakók és dolgozók számára.
Ingatlanfejlesztési igazgatónk, Sándor Csongor pedig a lakáspiac helyzetét vizsgáló „Lakáspiac - Rozsda vagy semmi? - Van élet Budapesten túl?” elnevezésű kerekasztal beszélgetésben vett vészt, ahol a vidéki lakásfejlesztés, az energiaválság hatásai, a finanszírozási kérdések és a zöld megoldások megvitatása mellett kecskeméti lakóingatlanfejlesztésünk, a Boróka Park projekt is szóba került.
Köszönjük minden kollégánknak, aki akár résztvevőként, akár a közönség soraiban képviselte cégünket, Balázsnak és Csongornak pedig a sikeres közreműködésért gratulálunk!