Ön offline van
Vissza

Egy csepp gondoskodás: mi is részt vettünk az Effekteam által szervezett jótékonysági süteménysütésen!

AK_süteménysütés_Nhood web_EN.png
Az Auchan Korzó képviseletében csapatunk is részt vett az Effekteam december 8-án megrendezett karácsonyi jótékonysági programján. Az eseményen készült sütemények 90 nélkülöző család karácsonyát teszik szebbé.  

A karácsonyi időszakhoz elengedhetetlenül hozzátartozik a süteménysütés. Még jobb, ha ez a tevékenység a kikapcsolódáson és a finom desszertek készítésén túl jótékonysági célt is szolgál. Ezért amikor partnerünk - az Effekteam - jótékonysági linzersütésre intiválta cégünket, mint az Auchan Korzók üzemeltetőjét és képviselőjét, örömmel tettünk eleget a meghívásnak.
Az Effekteam egyesület 2006-os megalakulása óta a vállalati felelősségvállalás iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformjaként azon dolgozik, hogy a felelősen gondolkodó gazdasági szereplők valódi társadalmi és környezeti hatással bíró kezdeményezéseken keresztül, fenntartható módon teremtsen értéket a közösségek számára. Tevékenységi körükbe tartozik a vállalatok számára hatásmérések, benchmarking, illetve teljes körű CSR stratégia készítése.
 
A Magyar Élelmiszerbanknál szervezett előkarácsonyi program keretében az egyesület tagjai és együttműködő partnerei nemcsak egymással találkozhattak és beszélgethettek, de megismerkedhettek az Élelmiszerbank tevékenységével, és olyan praktikákat is elsajátíthattak, melyekkel csökkenteni lehet a mindennapok során keletkező élelmiszerhulladék mennyiségét.

A jóhangulatú esemény során a résztvevők több mint 1000 lekváros linzert készítettek el, mellyel az Élelmiszerbank 90 nélkülöző család karácsonyát tudja szebbé tenni. A felajánlás a Civilek a Megyéért Egyesületen keresztül jut el a címzettekhez.

A Nhood Hungary csapata örömmel képviselte az Auchan Korzót az eseményen, ezzel is hozzájárulva a megajándékozott családok ünnepének szebbé tételéhez.

Forrás:effekteam.hu