Ön offline van
Vissza

CSR csapatunk is az előadók között az idei ESG témájú MBSZ konferencián

Dori_web.png
Idén is részt vettünk a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének egynapos konferenciáján. Cégünket a 2022. október 13-án megtartott „ESG krízishelyzetben” elnevezésű szakmai rendezvényen Szemerédi Dóra Diána CSR és Belső Kommunikációs Vezető képviselte, aki az ESG és a Nhood jövőképének kapcsolatáról, valamint People-Planet-Profit megközelítésű projektjeinkről tartott szemléletformáló előadást.

Az éghajlatváltozás egyre érzékelhetőbb következményeinek hatására a bevásárlóközpontok fejlesztése és üzemeltetése során is mind nagyobb hangsúlyt kapnak a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok, így nem meglepő, hogy a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének nemrégiben megtartott szakmai konferenciáján is az ESG kérdései kapták a főszerepet.

A társadalom növekvő elvárásai, a lineáris gazdaságról a fenntartható, körkörös gazdaságra való átállás, valamint a szigorodó környezetvédelmi szabályozások azonban nemcsak kihívást, de növekedési lehetőséget és egyben versenyelőnyt is teremthetnek a korszellemet felismerő és előre tekintő vállalatok számára.

Komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtó vállalatunk a megalakulása óta kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelem és a fenntarthatóság kérdéseire. A Nhood-nál úgy gondoljuk, hogy az élhetőbb jövő rajtunk is múlik, és gazdasági sikerünk nem alapulhat kizárólag a pénzügyi teljesítményen: akkor tudunk valódi ingatlanpiaci értéket létrehozni, ha az emberekre és a bolygóra gyakorolt hatásunkat integráljuk a siker és a vállalati érték meghatározásába, és a zöld átmenet megvalósítása érdekében újra gondoljuk nemcsak üzleti modellünket, de a jövő városközpontjainak kialakítási szempontjait is.

A nemrégiben megrendezett, ESG témájú MBSZ konferencia kiváló lehetőséget nyújtott számunkra ahhoz, hogy a környezetvédelemmel és a fenntarthatósággal kapcsolatos tudásunkat, valamint felelős, az emberek és a bolygó érdekeit figyelembe vevő vállalati filozófiánkat a szakma többi szereplőjével is megosszuk.

A Lurdy Rendezvény - és Konferenciaközpontban megtartott egynapos szakmai eseményen Szemerédi Dóra Diána CSR és Belső Kommunikációs Vezető képviselte cégünket, aki az ESG és a Nhood vízióját meghatározó People-Planet-Profit – vagyis az emberi tényező, a természeti környezetre gyakorolt hatás és a gazdasági nyereség - hármas pillérének kapcsolódásáról, a 15 perces város koncepcióra épülő két flagship projektünkről, az óbudai és a kecskeméti ingatlanfejlesztésünkről, valamint további főbb 3P szemléletű projektjeinkről tartott értékes, szemléletformáló előadást.

Ezúton is köszönjük az MBSZ-nek a szervezést, hiszen számos fontos és tartalmas prezentációt láthattunk ESG témakörben, és egyben köszönjük a lehetőséget, hogy bemutathattuk a Nhood pozícióját, értékrendjét ebben a kiemelten fontos témában.

Gratulálunk az előadóknak és a panelbeszélgetés résztvevőinek! Találkozunk jövőre!