Ön offline van
Vissza

Cégünk is a „Budaörs Közösség” – Közösségi CSR Platform alapítói között

Nhood_web_budaors-kozosseg.gif
A Nhood Hungary nemrégiben csatlakozott ahhoz a CSR kezdeményezéshez, melyet a Budaörsi Önkormányzat kezdeményezett és melynek Értéknyilatkozatát a budaörsi Városházán a helyi önkormányzattal együtt kis- és nagyvállalatok, valamint civil egyesületek és non-profit szervezetek írtak alá. Vállalatunkat az eseményen Pascal Steens, Ügyvezető Igazgató és Szemerédi Dóra Diána CSR és Belső Kommunikációs Vezető képviselte.

Komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtó vállalatunk a megalakulása óta kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a közösségteremtés kérdéseire. Felelős, az emberi tényezőt, valamint a természeti környezetünk érdekeit figyelembe vevő törekvéseink megújabb példája csatlakozásunk a Budaörsi Önkormányzat CSR témájú kezdeményezéséhez.

A „Budaörs Közösség – Közösségi CSR Platform” egy nyitott és önkéntes együttműködés, melynek célja, hogy hatékony együttműködést bontakoztasson ki a város életében, a szolidaritás, a közös felelősségvállalás, és így a vállalatok és civil szereplők összehangolt társadalmi felelősségvállalása, azaz CSR tevékenysége mentén is, hiszen napjaink környezeti, gazdasági és társadalmi változásainak hatására a lokalitás mind inkább felértékelődik, és egyre nagyobb hangsúlyt kap a közösen gondolkodás, a tudás és tapasztalat megosztása.  

A „Budaörs Közösség” alapító vállalatai és civil szervezetei vállalják, hogy az Értéknyilatkozatban meghatározott környezeti, közösségi és generációs célok érdekében a felmerülő kihívásokra progresszív módon, az érdekeltek érdemi bevonásával, a vonatkozó jogszabályok betartásával, közösen keresnek megoldást.

Az együttműködést alapítóként a Budaörsi Városi Önkormányzat és a Nhood Hungary mellett nyolc további vállalat és civil szervezet írta alá: a Colas Alterra Zrt., a Húsznegyven Egyesület, az IKEA, a Neuronelektród Kft., a Primanima Kft, az SPG Sportcikk Kft. (Intersport), a Terrapark Kft. és a Wamatec Hungary Kft, de azóta további cégek és szervezetek is jelentkeztek.

„Nagy öröm számunkra, hogy mi is csatlakozhattunk a kiváló kezdeményezéshez, hiszen a Nhood valós tettekkel szeretne hozzájárulni a helyi közösségi élet fokozásához, a környezeti fenntarthatósághoz és a társadalmi jóléthez, ráadásul a budaörsi önkormányzattal már most is remek kapcsolatban vagyunk, hiszen az elmúlt években több CSR projektben is együttműködtünk.​" - mondta az alapító okiratot aláíró Pascal Steens, a Nhood Hungary Ügyvezető Igazgatója. 
S : S : LSOC :
_1040894.JPG _1040765.JPG _1040588.JPG _1040638.JPG _1040561.JPG _1040515.JPG _1040670.JPG _1040567.JPG _1040698.JPG S : LSOC :