Ön offline van
Vissza

A hazai ingatlanpiac legjobbjai közé választották Ügyvezető Igazgatónkat, Pascal Steens-t

Nhood_hir_Pascal_400x400px.jpg

Hatodik alkalommal készítette el a Portfolio gazdasági portál a TOP 50-es listát a hazai ingatlanpiac legmeghatározóbb szereplőiről, melyben a korábbi évekhez hasonlóan 2021-ben is a legbefolyásosabb cégvezetők, tulajdonosok, befektetők és fejlesztők mutatkoznak be. Az idei évben Pascal Steens, a Nhood Hungary és a Ceetrus Hungary Ügyvezető Igazgatójaként került be a legjobbak közé. 
 

A magas presztízsértékkel rendelkező szakmai rangsornak köszönhetően reméljük sokan megismerik nevünket a szektorban, és a szélesebb szakmai közönség is közelebbről megismeri cégünk, a Nhood Hungary szakmai tevékenységét. 

Ügyvezető Igazgatónk, Pascal Steens bemutatkozásában elmondta, hogy az Auchan Holding tagjaként már régóta működő Ceetrus Hungary Kft. tulajdonában főként kiskereskedelmi parkok vannak, illetve egy 330 hektáros telekportfólióval is rendelkezünk, melyen vegyes funkciójú ingatlanprojekteket tervezünk megvalósítani, a Nhood Hungary pedig új, innovatív ingatlankezelői és fejlesztői szolgáltatást nyújtó társaságként idén jelent meg a magyar piacon. Emellett a Portfolio említést tett ügyvezetőnk jelentős piaci tapasztalatáról, kiemelve, hogy a nevéhez köthető Budapesten a Gresham Palota felújítása és az Aréna Pláza építése.  

A részletes szakmai listát ezen a linken lehet megtekinteni:  
https://bit.ly/3CxUaMs